U kunt bij iSarkis.nl met alle bekende betaalmethoden betalen. Al deze betaalmethoden lopen middels beveiligde betaalpagina’s en zijn daardoor betrouwbaar en veilig. U kunt in het bestelproces zelf een gewenste betaalmethode selecteren.

Met iDEAL kunt u eenvoudig uw aankoop betalen door middel van internetbankieren via uw eigen bank. iDEAL is eenvoudig en veilig, u rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

PayPal

Betaal online op een snelle, eenvoudige en veilige manier met uw eigen PayPal account.

Sofort Banking 

Sofort Banking is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft u de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. Sofort voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

Bancontact/Mr. Cash

Betaal uw bestelling als Belgische klant eenvoudig en veilig via internetbankieren. Dit gebeurt via de vertrouwde internetomgeving van uw eigen bank. Bancontact / Mr. Cash is vertrouwd, gemakkelijk, veilig en snel.

Betaal met Bitcoin

Betaal uw bestelling met digitale valuta. Bij iSarkis.nl heeft u de mogelijkheid om uw bestelling te betalen met bitcoin.

Handmatig Betalen
Maak zelf het bedrag over naar het door ons opgegeven rekeningnummer. Dit kan veilig via uw eigen bank omgeving en is kosteloos. Wij houden uw bestelling apart, zodra de betaling door ons is ontvangen verwerken wij uw bestelling en ontvangt u een bevestiging dat de producten zijn besteld.