Inruilen bij iSarkis

Verkoop uw smartphone of ruil deze in bij iSarkis. U ontvangt direct contant geld bij ons in de winkel of direct per bank door een betaallink.
Of ruil je telefoon in voor een nieuwer model. Bij iSarkis kunt u terecht voor nieuwe, gebruikte of refurbished toestellen met garantie!

Waarom uw oude smartphone of tablet verkopen of inruilen?

In Nederland zijn er op dit moment bijna 20 miljoen mobiele telefoons in omloop. Dit houd in dat veel mensen meerdere toestellen in bezit hebben. Veel van deze mobiele telefoons worden niet meer gebruikt. Er zijn ongeveer 6 miljoen mobiele telefoons waar niks meer mee wordt gedaan. Deze mobiele telefoons hebben allemaal nog waarde. Het is gewoon zonde om uw mobiele telefoon in de kast te laten liggen, want hij is gewoon nog geld waard!

Wanneer u besluit uw mobiele telefoon of tablet te verkopen, is dit ook goed voor het milieu. Mobiele telefoons krijgen een tweede leven wanneer deze nog goed te gebruiken zijn. Wanneer de mobiele telefoon kapot is of bijna geen waarde meer heeft, worden de bruikbare onderdelen uit de mobiele telefoon gehaald. In mobiele telefoons zitten bruikbare grondstoffen die worden hergebruikt. Dit gebeurd middels een zorgvuldig proces. Door uw mobiele telefoon te verkopen aan iSarkis, levert u een bedrage aan het milieu.

Wanneer u een smartphone of tablet bij iSarkis inruilt ondersteunen wij u gratis met het resetten van uw gebruikte apparaat om alle data veilig te stellen en te verwijderen van uw oude smartphone. U wilt immers niet dat deze data bij de volgende gebruiker in handen valt. Het overzetten van uw data naar een nieuwe smartphone of tablet doen wij natuurlijk ook gratis voor u.

Ruil nu uw telefoon in

De voordelen van het inruilen van uw oude toestel bij iSarkis.nl

  • Gratis back-up van uw data
  • Onderhandelen met onbekende kopers niet nodig
  • Ondersteuning bij volledig resetten van oude telefoon
  • U ontvangt het geld direct per bank of contant