Toont alle 13 resultaten

Topkwaliteit iPad 2 onderdelen bij iSarkis.nl

De iPad 2 werd op 2 maart 2011 geïntroduceerd door Apple, het apparaat was de opvolger van de originele en eerste iPad. Vergeleken met zijn voorloper heeft de iPad 2 een snellere processor, een lichtere bouwstructuur en 720p camera aan de voorkant waardoor de iPad zeer geschikt is om gebruik te maken van Apple’s FaceTime functie. De iPad werd uitgebracht in drie verschillende versies namelijk de 16, 32 en 64 Gigabyte versie, deze gingen gepaard met twee verschillende connectiviteitsopties waarmee er verbinding gemaakt kon worden met het internet. Deze opties waren Cellular, dat ervoor zorgt dat men kon verbinden met het 4G netwerk in Amerika en Wi-Fi. Ook was de iPad 2 in twee verschillende kleuren beschikbaar; zwart en wit. Hebt u deze iPad nog steeds in gebruik, dan kan het naar die jaren zijn dat er een onderdeel kapot is gegaan. Deze kunt u gelukkig eenvoudig vervangen met de onderdelen van Sarkis-Sat.nl die speciaal voor de iPad 2 zijn.

Uw iPad 2 zelf repareren met de onderdelen van Sarkis-Sat

Het assortiment van iSarkis.nl beschikt over een breed aanbod aan onderdelen voor de iPad 2, hierdoor kunt u eenvoudig het juiste onderdeel vinden die vervangen moet worden om uw iPad weer te laten werken naar behoren. Ook vindt u in ons assortiment verscheidene tools, deze zijn ontzettend nuttig voor het openen en repareren van de iPad 2 en voorkomt dat u onderdelen beschadigd of permanente schade aanricht aan bijvoorbeeld de behuizing. Ook voor onderdelen voor de overige toestellen van Apple en andere smartphone fabrikanten zoals Sony en Samsung moet u bij iSarkis.nl zijn. De kans is groot dat u, door ons brede aanbod aan onderdelen, de producten die u nodig bent eenvoudig en snel gevonden hebt.

Diverse onderdelen voor tablets en smartphones

Het team van iSarkis.nl bestaat uit ervaren verkopers die ontzettend veel weten over diverse smartphones en tablets, hierdoor staan wij open voor al uw vragen over uw smartphone of tablet. Ook bieden wij een telefoon reparatie service aan, hierbij stuurt u de mobiel naar ons op of brengt u deze langs in onze winkel te Almelo en vervolgens wordt deze door één van onze reparateurs gemaakt. Het voordeel van deze service is dat u weet hoeveel u kwijt bent en dat uw smartphone gegarandeerd gerepareerd wordt. Via onze gebruiksvriendelijke webshop kunt eenvoudig al uw benodigde producten bestellen zodat u deze zo snel mogelijk in huis hebt.