Toont alle 13 resultaten

iPad 3 onderdelen | iSarkis

De iPad 3 werd in 2012 door Apple uitgegeven en werd op de markt gebracht als ‘De nieuwe iPad’. Deze iPad is de derde generatie van de iPad reeks van Apple en de oploper van de iPad 2. Het grootste verschil van deze nieuwe iPad met de vorige waren de nieuwe Apple A5X chip, de 1 Gigabyte LPDDR 2 RAM en het retina-display. Door deze upgrades was de iPad voor de tijd dat hij uitgebracht werd razend snel en won daarbij al gauw het vertrouwen van de consument, de iPad 3 is daarom ook al 3 miljoen keer verkocht in de eerste 3 dagen van de verkoop. Het nieuwe retina-display heeft een zeer dichte pixeldichtheid waardoor u nauwelijks verschil kan zien tussen de losse pixels vanaf een bepaalde kijkafstand. De naam ‘retina’ is een merknaam dat Apple gebruikt voor dit soort schermen.

Uw iPad eenvoudig zelf repareren!

Bij iSarkis.nl kunt u eenvoudig de juiste onderdelen bestellen voor uw iPad 3 om deze vervolgens zelf te kunnen repareren. Eén van de voordelen hiervan is dat u kosten bespaard doordat er geen professional bij komt te kijken. Bent u nou bang dat u uw iPad alleen nog maar verder kapot maakt? Wees gerust, wij van iSarkis.nl zijn bereid u te helpen en daarnaast vindt u ontzettend veel tutorials online die u kunt volgen die u stap voor stap laten zien hoe u een bepaald onderdeel kunt vervangen. In het assortiment van iSarkis.nl vindt u verschillende tools die erg handig zijn voor tijdens de reparatie waardoor deze vlekkeloos kan verlopen.

Altijd de juiste onderdelen!

Weet u niet zeker of het bestelde onderdeel het juiste onderdeel is of dat het onderdeel dat u gevonden hebt wel voor uw generatie mobiel of iPad is? Bij iSarkis.nl kunt u gemakkelijk contact opnemen om het onzekere na te vragen, ook bent u altijd welkom in onze winkel te Almelo. Als het toch blijkt dat na bestelling uw product verkeerd is, dan kunt u binnen 14 dagen de bestelling annuleren of retour sturen en wij crediteren u het aankoopbedrag inclusief verzendkost terug direct terug. Bekijk nu ons online assortiment of bezoek onze winkel in Almelo voor al uw onderdelen voor de iPad, iPhone of andere smartphones!