Toont alle 13 resultaten

iPad 4 onderdelen | iSarkis.nl

De iPad is een tablet-pc die is geproduceerd door het bekende elektronicabedrijf Apple, de iPad werd in 2010 voor het eerst geïntroduceerd. De iPad heeft veel weg van de iPhone die ook van Apple is, de iPad is alleen een stuk groter en wordt meer gebruikt als mini computer dan een als een grote smartphone. Er zijn al meerdere modellen van de iPad beschikbaar en de iPad 4 is hier de vierde versie van. De iPad 4 had drie andere voorgangers, dit model is verbeterd ten opzichte van de vorige iPad versies. Er zijn nieuwe specificaties bijgekomen en er zijn een aantal aanpassingen gedaan om zo het toestel nog beter te kunnen laten werken.

Doordat de iPad 4 al een aantal jaar oud is en als u deze vanaf het begin al hebt, dan kan het zijn dat deze niet meer helemaal als nieuw is en dat er wel een aantal beschadigingen zijn bijgekomen. Op den duur kan het ook zijn dat een onderdeel niet meer helemaal werkt naar behoren of u heeft het scherm kapot laten vallen. Gelukkig zijn er nog steeds onderdelen te verkrijgen voor de iPad 4, deze vindt u in het ruime assortiment van iSarkis.nl.

Diverse iPad 4 onderdelen online bestellen

Uw iPad 4 is door het vele gebruik wat versleten en er is een onderdeel wat niet meer goed werkt, dit kan de homebutton zijn, de accu, de luidspreker of en ander onderdeel. Gelukkig kunt u dan terecht in de webshop van Sarkis-Sat.nl, hier vindt u een ruim aanbod aan diverse iPad 4 onderdelen. U kunt deze onderdelen heel eenvoudig online bestellen, met een reparatieset en zo kunt u zelf uw iPad weer als nieuw maken. Ook vindt u in onze webshop schermen voor de iPad 4, deze zijn er in het wit en zwart, deze kunt u ook gemakkelijk zelf vervangen. Naast onderdelen voor de iPad 4 hebben wij ook nog diverse onderdelen voor de andere modellen van de iPad, zo kan iedere iPad worden gerepareerd en als nieuw worden gemaakt.

Uw iPad voordelig laten repareren

U kunt zelf onderdelen bestellen en uw iPad repareren, maar vertrouwt u uw eigen technische kunsten niet helemaal, dan kunt u ook altijd bij ons terecht. U kunt gebruik maken van onze reparatie service, zo kunnen we iedere iPad, iPhone en vele smartphones voor u repareren en diverse onderdelen vervangen. Neem hier een kijkje voor meer informatie over onze reparatieservice en onze tarieven. Heeft u vragen over een van onze onderdelen of over onze service, neem dan contact op en wij helpen u graag verder. U kunt ook altijd langs komen in onze winkel aan de Nieuwstraat 64 in Almelo.