Toont alle 11 resultaten

iPad Air onderdelen | iSarkis.nl

In 2010 werd de eerste iPad geïntroduceerd, dit is een tablet-pc die behoord tot het welbekende elektronicabedrijf Apple. De iPad lijkt erg op een tablet die al eerder op de markt was gebracht, maar toch zijn er erg veel verschillen te vinden tussen deze twee elektronicaproducten. Het grootste verschil is dat de iPad kan worden bediend met de vingers, bij de tablet ging de bediening nog met behulp van een stylus. De iPad is inmiddels al te verkrijgen in diverse modellen en er zijn verschillende versies verschenen op de markt. Zo ook de iPad Air, dit is de vijfde generatie van de iPad en was sinds november 2013 te verkrijgen. De software van de iPad Air is in vergelijking met de eerste iPad geüpdatet en het ontwerp is ook anders. Het is een kleiner en dunner model, op deze manier is de iPad Air nog makkelijker om mee te nemen.

De iPad Air is een elektronisch apparaat van topkwaliteit en kan jarenlang meegaan als er goed mee om wordt gegaan. Natuurlijk kan het gebeuren dat er op een gegeven moment een onderdeel niet meer zo goed werkt, dit kan komen doordat deze is gevallen of dat het onderdeel gewoon door het gebruik is versleten. Gelukkig zijn er tegenwoordig onderdelen te verkrijgen voor de iPad Air, zo kan deze weer worden gemaakt als er een onderdeel kapot is. Deze onderdelen kunt u eenvoudig online bestellen, zo ook bij Sarkis-sat.nl, hier vindt u de beste iPad Air onderdelen voor de scherpste prijzen.

Eenvoudig iPad onderdelen bestellen

Per ongeluk de iPad Air laten vallen of is deze door het vele gebruik versleten en werkt hij niet meer naar behoren, wees niet gevreesd. U kunt eenvoudig online onderdelen bestellen voor iedere versie van de iPad, in het ruime assortiment van iSarkis.nl vindt u de beste onderdelen voor uw iPad, iPad Air of iPad mini. Doordat u eenvoudig online onderdelen kunt bestellen, kunt u ook zelf uw iPad repareren en een onderdeel vervangen. Bestel het juiste onderdeel die u nodig heeft en koop er een reparatiekit bij, zo hebt u het juiste gereedschap en kunt u zelf uw iPad Air weer maken. Vertrouwd u uw eigen reparatiekunsten niet helemaal, dan kunt u ook altijd uw apparaat langsbrengen in de winkel van Sarkis-Sat. Er zal dan een medewerker naar kijken die al jarenlang ervaring heeft in het repareren van elektronische apparaten en kan deze dan weer snel voor u maken.

Ruim assortiment aan telecom onderdelen

Naast onderdelen voor uw iPad vindt u ook vele andere telecom onderdelen, voor verschillende smartphones zijn er onderdelen te verkrijgen. Zo vindt u in ons ruime assortiment lcd-schermen, accu’s en nog veel meer smartphone onderdelen. Heeft u vragen over onze producten of over onze diensten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail, telefoon of u kunt het contactformulier invullen. Bekijk nu ons ruime assortiment aan smartphone onderdelen of kom langs in onze winkel aan de Nieuwstraat 64 te Almelo.