Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

iPad mini onderdelen | iSarkis.nl

De iPad mini is een van de tablet-computers die ontworpen en ontwikkeld is door de welbekende producent Apple. De iPad mini is een van de versies die valt onder de iPad, de iPad mini ziet er wel iets anders uit. Deze iPad versie heeft een verkleinde schermgrootte van 7,9 inch, in tegenstelling tot de standaard iPad die een schermgrootte heeft van 9,7 inch. Er zijn verschillende generaties van de iPad mini, de eerste generatie werd op 2 november 2012 op de markt gebracht. Later kwam er nog een tweede generatie die op 12 november 2013 werd uitgebracht en ook is er een derde en vierde generatie uitgebracht, de ene aan het eind van 2014 en de andere in September van 2015. Bij iedere generatie zijn er een aantal specificaties verbeterd en toegevoegd, zo werden de toestellen steeds beter en gemakkelijker in gebruik.

De eerste iPad mini is natuurlijk al wat jaren op de markt en is al een aantal jaar in gebruik. Het kan dus zijn dat er door de jaren heen een onderdeel kapot is gegaan of dat er iets mee is gebeurd waar de iPad mini niet bestendig voor is. Gelukkig zijn er tegenwoordig de juiste onderdelen te vinden om zo de iPad mini weer helemaal werkend te maken. Deze onderdelen vindt u bij Sarkis-sat.nl, in de webshop vindt u de beste iPad mini onderdelen voor alle generaties van dit apparaat.

Ruim assortiment iPad mini onderdelen

De iPad mini bestaat natuurlijk uit verschillende onderdelen, als er een onderdeel niet meer werkt dan werk eigenlijk de hele iPad niet meer helemaal naar behoren. Soms kunt u nog gewoon gebruik maken van de iPad zonder het onderdeel te vervangen, maar bij sommige onderdelen gaat dit niet. U kunt dan eenvoudig online het juiste onderdeel bestellen en zo kunt u uw eigen iPad weer helemaal werkend maken. In ons ruime assortiment vindt u onderdelen zoals home buttons, antenne kabels, LCD schermen, luidsprekers, accu’s en camera’s. Naast de iPad mini onderdelen hebben wij ook een ruim aanbod aan onderdelen voor de andere iPad versies en voor verschillende smartphones.

Uw smartphone of iPad laten repareren

U kunt onderdelen online bestellen en een repareer setje erbij kopen, instructies opzoeken en zelf uw smartphone of iPad weer werkend maken. Vertrouwt u nou niet helemaal op uw technische skills, dan kunt u altijd uw smartphone of iPad laten repareren bij Sarkis-sat. U kunt zonder afspraak langskomen in onze winkel aan de Nieuwstraat 64 te Almelo, als u nou zeker wilt zijn dat uw apparaat zo snel mogelijk wordt gerepareerd kunt u ook een afspraak maken. Bekijk snel onze scherp geprijsde tarieven voor de reparatie en kom langs in onze winkel. Heeft u vragen over onze reparatieservice of over een van onze onderdelen die in onze webshop te vinden zijn, dan kunt u altijd contact opnemen en wij helpen u dan graag verder.