Toont alle 22 resultaten

De Apple iPhone 4

De iPhone 4 is geproduceerd door Apple en is op 28 oktober 2011 uitgebracht in Nederland. De iPhone 4 is de opvolger van de iPhone 3GS en werd al snel een van de meest verkochte toestellen in Nederland. Qua uiterlijk zijn er een aantal aanpassingen gedaan aan de iPhone 4 in vergelijking met de iPhone 3GS. Zo heeft de iPhone 3GS een randje van aluminium om het toestel heen, dit is bij de iPhone 4 niet het geval. De iPhone 4 beschikt over een meer geavanceerdere processor en deze uitvoering heeft ook scherm van betere kwaliteit. Daarnaast is het met de nieuwere uitvoering ook mogelijk geworden om met de selfie camera van de telefoon ook een foto te maken. Zoals met alle smartphones het geval is, wil er aan dit toestel ook nog wel eens iets kapotgaan. Ook het iPhone 4 scherm is helaas niet onbreekbaar en al gauw heeft u een barst in uw scherm. Op iSarkis.nl kunt u gelukkig terecht voor alle onderdelen van de iPhone 4 als er iets defect is.

Ruim aanbod aan iPhone 4 onderdelen

Is er een onderdeel defect aan uw iPhone 4 en bent u op zoek naar een betaalbare oplossing om dit probleem te verhelpen? In onze webshop vindt u alle onderdelen die u nodig heeft voor een reparatie of vervanging. Van batterijen en connectoren tot aan camera’s en knoppen. Met de iPhone onderdelen en accessoires van iSarkis.nl kunt u binnen no-time weer gebruik maken van uw smartphone. Wilt u liever uw mobiele telefoon laten repareren door een specialist dan is dit ook mogelijk bij ons. Onze experts hebben uw iPhone 4 toestel binnen zeer korte tijd gerepareerd. Heeft u een scherm dat niet meer helder is of zit er een kras op, doet de home knop het niet meer of u heeft u last van een defecte speaker? Breng uw telefoon bij iSarkis.nl langs en het probleem wordt zo spoedig mogelijk verholpen.

iPhone accessoires

Naast alle iPhone 4 onderdelen hebben wij ook een groot aanbod van onderdelen voor alle andere uitvoeringen van de iPhone verkrijgbaar in onze webshop. Bestel bijvoorbeeld een nieuwe home knop voor de iPhone 6 of een camera voor de iPhone 5. Op iSarkis.nl kunt u alle onderdelen bestellen om uw iPhone weer als voorheen te laten werken. Daarnaast kunt u bij ons ook diverse iPhone accessoires bestellen, hierbij kunt u denken aan hoesjes en bumpers, maar ook aan een selfiestick. Met de producten van iSarkis zorgt u voor een betere bescherming en een mooier uiterlijk. Zo heeft u minder kans op beschadigingen en hoeft u minder vaak een onderdeel te vervangen. Wacht niet langer en bestel direct een van onze onderdelen en accessoires, of breng uw toestel langs als het toe is aan reparatie.