Toont alle 23 resultaten

De iPhone 4S is alweer het vijfde model, uit de populaire iPhone lijn. De iPhone 4S is de opvolger van de iPhone 4. In 2011 werd de iPhone 4S gepresenteerd tijdens het jaarlijkse Apple event, dat elk jaar weer wordt georganiseerd. Natuurlijk draait de iPhone 4S op het eigen besturingssysteem iOS. Daarnaast is het toestel voorzien van een A5 processor, die wordt gecombineerd met een speciale graphics processing unit. Hierdoor is het mogelijk dat de iPhone 4S, stukken sneller draait dan de iPhone 4. Het scherm van de iPhone 4S bestaat uit 3,5 inch en de camera kan over 8 megapixels beschikken. Het toestel heeft een behuizing dat gemaakt is van roest vrij staal. Daarnaast is de iPhone 4S 59 mm breed, 115 mm hoog en 9,4 mm diep.

Onderdelen voor de iPhone 4S die te verkrijgen zijn

De iPhone 4S is natuurlijk al een wat ouder toestel. Hierdoor is het natuurlijk erg goed mogelijk dat er onderdelen kapot gaan en aan vervanging toe zijn. Het is dan natuurlijk erg prettig om te weten, waar u onderdelen voor de iPhone 4S kunt verkrijgen. Hiervoor bent u bij iSarkis.nl op het juiste adres. Wij bieden u namelijk vele verschillende onderdelen voor de iPhone 4S aan. Zo vindt u bij ons speciale autoladers, maar ook USB-lichtnetadapters. Mocht u de simkaart moeten verwijderen uit uw iPhone 4S, dan kunt u bij ons een sim eject pin verkrijgen. Ook vindt u bij iSarkis.nl micro en nano sim adapters. Zo kunt u altijd uw simkaart omzetten. Daarnaast kunt u bij ons ook een nieuwe simkaarthouder of een simkaart lezer bestellen.

Mocht de achterkant van uw iPhone 4S beschadigd zijn geraakt, bent u bij iSarkis.nl op het juiste adres voor een nieuwe achterkant. Ook kunt u dan meteen een nieuw LCD scherm of een screen protector bestellen. Natuurlijk kan het gebeuren dat bepaalde onderdelen van de iPhone 4S niet meer werken, denk aan de home button of de volume knop. Ook voor deze onderdelen bent u bij iSarkis.nl op het juiste adres. In onze webshop vindt u speciaal gereedschap, waarmee u zelf aan de slag kunt gaan. Natuurlijk kunt u de iPhone 4S ook bij iSarkis.nl afleveren. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en zullen uw toestel met liefde voor u repareren.