Toont alle 24 resultaten

De Apple iPhone 5

De iPhone 5 is de opvolger van de iPhone 4s en is sinds 28 september 2015 verkrijgbaar in Nederland en België. Met een groter scherm, lichter gewicht en een dunnere behuizing heeft het toestel in vergelijking met de iPhone 4 een grote verbetering doorgemaakt. De iPhone 5 is te verkrijgen in de kleuren zwart en wit. Apple heeft bij het ontwerp van de iPhone 5 ook aan het milieu gedacht, want bij bepaalde onderdelen is er gebruik gemaakt van gerecyclede producten. Daarnaast is er bij de fabrieken geen gebruik gemaakt van schadelijke stoffen. De iPhone 5 heeft een breedte van 58.6 mm en een beeldscherm van 123.8 mm (4.87 inch). Deze afmetingen maken de iPhone 5 een smartphone die erg lekker in de hand ligt en gemakkelijk te gebruiken is.

iPhone 5 onderdelen kopen?

Apple heeft verschillende uitvoeringen van de iPhone op de markt gebracht en het komt wel eens voor dat er een onderdeel kapotgaat, vooral een iPhone 5 scherm wil wel eens kapotgaan. Heeft u een iPhone 5 aangeschaft en is het beeldscherm of een ander onderdeel gebroken en heeft u geen garantie meer? Dan bent u bij iSarkis.nl aan juiste adres. In onze webwinkel vindt u een ruim aanbod aan iPhone 5 onderdelen zoals complete schermen, home buttons en speakers en andere benodigdheden om uw iPhone 5 zelf te repareren. Zo heeft u uw smartphone binnen een handomdraai weer gerepareerd. Laat u uw telefoon liever door een van onze specialisten repareren dan is dit ook mogelijk. De iPhone onderdelen van iSarkis.nl zijn van de betrouwbare A+ kwaliteit en hebben een lang levensduur. Naast onderdelen voor de iPhone 5 hebben wij ook een ruim aanbod aan onderdelen voor andere iPhone modellen. Bent u dus op zoek naar een nieuw iPhone 5 scherm of naar onderdelen voor een andere Apple model? Bekijk dan het complete aanbod in onze webshop.

iPhone 5 scherm laten repareren bij iSarkis

Is uw scherm gebroken en wilt u deze niet zelf repareren met een van onze onderdelen, dan kunnen de specialisten van iSarkis.nl dit op een professionele wijze voor u doen. Dankzij de jarenlange ervaring van de medewerkers van iSarkis.nl met het repareren van iPhone schermen, home buttons, speakers en andere onderdelen, is uw toestel binnen korte tijd weer klaar voor gebruik. U kunt altijd bellen voor een afspraak, maar ook zonder een afspraak kunt u altijd langskomen. Samen wordt er gekeken naar een oplossing en als u andere vragen of problemen met uw toestel heeft kunt u ook altijd even langskomen. Wacht niet langer met uw defecte toestel en kom langs in onze winkel aan de Nieuwstraat 64 te Almelo.