Toont alle 19 resultaten

iPhone 5C onderdelen

De iPhone 5C is vanaf oktober 2013 te verkrijgen in Nederland en België. De iPhone 5C is de eerste iPhone, die te verkrijgen is met een plastic behuizing. De iPhone 5C is de opvolger van de iPhone 5. Doordat Apple gebruikt maakt van een plastic behuizing en daarnaast ook heeft gekozen voor bestaande en goedkopere componenten, is het mogelijk om de aanschafprijs van dit toestel een stuk te verlagen. De achterliggende gedachte hiervan is, dat Apple nu gemakkelijker kan concurreren andere smartphones in het middensegment. Ook is de iPhone 5C toegankelijk voor een grotere doelgroep. De iPhone 5C is maar liefst te verkrijgen in vijf verschillende kleuren, namelijk roze, wit, blauw, groen en geel. Het toestel beschikt ook over een 4 inch scherm, al is de iPhone 5C wel iets zwaarder dan de iPhone 5. Qua specificaties verschilt de iPhone 5C weinig van de iPhone 5.

Te verkrijgen onderdelen voor de iPhone 5C

De iPhone 5C is alweer een iets ouder toestel. Het kan dan dus ook voorkomen dat een bepaalde onderdeel defect raakt. Om u hierbij te helpen, biedt iSarkis u een ruim assortiment aan onderdelen voor de iPhone 5C aan. Zo kunt u erg gemakkelijk uw eigen iPhone 5C repareren of bepaalde onderdelen vervangen. Zo vindt u in onze webshop ook o.a. laders, simkaart adapters, screenprotectors, nieuwe batterijen en andere onderdelen. Daarnaast staan de medewerkers van iSarkis ook voor u klaar. Door hun jarenlange ervaring, hebben zij uw iPhone 5C binnen een korte tijd voor u gerepareerd. U kunt hiervoor een afspraak maken, maar ook zonder afspraak bent u van harte welkom in de winkel.

De online webshop van iSarkis

Natuurlijk vindt u allerlei onderdelen voor de iPhone 5C in onze webshop. Ook vindt u bij ons vele onderdelen voor overige iPhone toestellen, zoals de iPhone 5, de iPhone 6S en de iPhone SE. Ook kunt u zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws.