Toont alle 9 resultaten

Refurbished iPhone 5s kopen

De iPhone 5S werd gereleased in de Benlux op 25 oktober 2013. Het was de
opvolger van de iPhone 5 en bracht een aantal belangrijke vernieuwingen met zich mee, waaronder een verbeterde processor welke je bewegingen bijhoudt en een vingerafdrukscanner die in de thuisknop is geïmplementeerd. Handig voor ontgrendeling van de smartphone en bijvoorbeeld ook veilig betalen.

Helaas is een nieuwe iPhone 5S tot op de dag van vandaag een flinke investering. Wil je wat besparen op de aanschafprijs dan is een refurbished iPhone 5S een goed idee!

iSarkis levert uitsluitend refurbished iPhone toestellen welke technisch en qua uiterlijk in uitstekende conditie zijn en welke net zo goed presteren als een gloednieuwe iPhone. Enige verschil is dat de toestellen aanzienlijk goedkoper zijn! Kies jij voor goud, zilver, zwart?

Refurbished iPhone 5S, de voordelen:

✓ Maar liefst 2 jaar garantie op je iPhone 5S
✓ Bespaar tot 70% t.o.v. de nieuwprijs
✓ Altijd een simlockvrije iPhone 5S
✓ Duurzame ‘groene’ keuze
✓ Standaard in A-grade (geen tot minimale gebruikerssporen)

Waarom kies jij voor iSarkis.nl?

iSarkis bestaat al ruim 20 jaar en is in Almelo en omstreken bekend als dé specialist in iPhone, smartphone, mobiele telefoons, computers, laptops en tablet reparaties. Wij zijn in staat om op een vlotte en professionele manier het probleem van jouw toestel vast te stellen en vervolgens deskundig en snel te repareren. Ben je niet op zoek naar een toestel reparatie maar wil je jouw telefoon inruilen? Ook dat kan! Ruil jouw toestel in voor contant geld, of een nieuwer model! Bijvoorbeeld een refurbished iPhone 5S!

Bestellen bij Isarkis betekent dat je profiteer van:

✓ Gratis verzending
✓ Vandaag besteld, is morgen in huis
✓ Vergelijk, bestel en krijg altijd de beste deal.
✓ 24 maanden garantie
✓ Gratis technische helpdesk

Bekijk ook onze andere refurbished modellen:

 iPhone SE
– iPhone 6
– iPhone 7 Plus
– iPhone 8
– iPhone 8 Plus

Wat is een refurbished iPhone eigenlijk?

Een gereviseerde iPhone is een iPhone, die over het algemeen wordt ingeleverd wanneer mensen een nieuw toestel hebben. Deze iPhones zijn vaak nog gewoon in top conditie. Sommige gereviseerde iPhones worden ook aangeboden als “pre-owned” of “reconditioned”. Dit zijn allemaal onderling verwisselbare termen die hetzelfde beschrijven. Al deze voorwaarden betekenen dat iemand de iPhone eerder heeft gekocht en vervolgens terugkeert naar Apple, provider of verkoper. Meestal is er niks mis met gerenoveerde telefoons nog voordat ze “opgeknapt” waren; de persoon heeft misschien gewoon besloten dat ze de mobiele telefoon niet wilde.

Op de Isarkis website vind je de iPhone 5S in verschillende kleuren en opslagruimtes. Kies jouw gewenste toestel en bestel direct online. Je krijgt hem doorgaans al de volgende dag zonder verzendkosten thuisbezorgd!