Toont alle 25 resultaten

De Apple iPhone 6

Met de komst van de iPhone 6 is er een grote verandering geweest qua uiterlijk in vergelijking met de iPhone 5S. De Apple fans waren al enige tijd onrustig, want ze vonden dat het scherm van de iPhone 5S te klein was en dat de batterijduur te kort was dankzij de nieuwe iOS update naar iOS 7. Apple heeft geluisterd naar de achterban en komen met de iPhone 6. Het scherm van de nieuwe uitvoering is aanzienlijk grotere geworden in vergelijking met de oudere versie. Ook is er gebruik gemaakt van saffier, hierdoor is het scherm veel steviger, maar helaas nog steeds breekbaar. Dankzij de nieuwe afmetingen zijn er ook allerlei nieuwe accessoires gekomen zoals grotere iPhone hoesjes en screen protectors. In de webshop van iSarkis.nl kunt u deze en vele andere iPhone 6 onderdelen en accessoires online bestellen.

Ruim aanbod iPhone 6 onderdelen

Op iSarkis.nl kunt u kiezen uit een ruim aanbod iPhone 6 onderdelen. Heeft u uw telefoon laten vallen of is er op een andere manier een defect ontstaan en wilt u uw smartphone zelf repareren? Kies dan voor de iPhone 6 onderdelen van iSarkis.nl om uw iPhone zelf te repareren. We hebben onder andere LCD schermen, laadconnectoren, home knoppen, batterijen en voorcamera’s voor de iPhone 6. Bestel de iPhone 6 onderdelen en accessoires van iSarkis eenvoudig en snel online in de webshop!

Klantenservice iSarkis

Heeft u een vraag, opmerking of een klacht? neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon en email, daarnaast zijn we ook te bereiken via facebook. Stuur ons een berichtje en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Bent u niet tevreden met een product of dienst, dan wordt er altijd samen naar een oplossing gekeken. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent iSarkis.nl kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Al het belangrijke nieuws krijgt u via de mail binnen, zo hoeft u nooit meer iets te missen.