IPhone 6 Plus

 

 

 

Voor problemen aan uw LCD beeldschem / display met lijnen of vlekken in beeld, geen beeld of een zwart beeld  dan kan jij voor reparatie bij Isarkis terecht. Wij vervangen uw kapotte glas in slechts 30 minuten voor een nieuw exemplaar met origineel LCD. Tevens ontvang jij op de Iphone 6 Plus scherm reparatie zes maanden garantie en een officiële factuur.

Denk aan het milieu en kom bij Isarkis. Wij recyclen oude onderdelen van een reparatie door deze terug te sturen en gescheiden in te leveren.`

 

 

Kom naar Isarkis om uw Iphone 6 Plus reparatie te laten uitvoeren. Sinds ons bestaan in 2… gebruiken wij altijd goede en originele onderdelen voor de reparatie die worden geplaatst door kundige monteurs! In 4 stappen bent u weer op weg. Wij installeren en onderzoeken uw Iphone 6 Plus al vanaf € .. , ..

We kunnen u ook informatie geven over uw defecten en onze Iphone 6 Plus reparatie service voordat we deze uitvoeren. Ook het sturen van een offerte doen we graag.

 

  • 1. Maak nu met een paar enkele klikken een afspraak om uw Iphone 6 Plus reparatie direct te laten repareren bij onze winkel in Almelo
  • 2. Kom met auto of OV op een door u gekozen dag en tijd.
  • 3. In 90% van alle gevallen wacht maximaal 30 minuten op de reparatie zoals bij een gebroken Iphone 6 Plus scherm
  • 4. U bent weer op weg met een gerepareerde Iphone 6 Plus en garantie

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

1 Reactie