Toont alle 6 resultaten

Refurbished iPhone 6 Plus kopen

De iPhone 6 werd gelanceerd op dinsdag 9 september 2014 . Het is de opvolger van de 5S en de 5C, waarop het een flinke verbetering was. Onder andere aan een  groter scherm met meer pixels en stukken energiezuiniger. DE plus versie staat bovendien voor een nog extra groot en luxe scherm.

Helaas is een nieuwe iPhone 6 PPlus nog altijd flink aan de prijs. Een refurbished iPhone 6 Plus maakt het een stuk betaalbaarder. Daarbij levert iSarkis uitsluitend refurbished iPhone 6 Plus toestellen welke technisch in uitstekende conditie zijn en welke net zo goed presteren als een gloednieuwe iPhone 6. Het enige verschil is de zeer aantrekkelijke prijs! Ga je voor goud, zilver of zwart?

Voordelen refurbished iPhone 6 Plus

✓ Altijd 2 jaar garantie op je iPhone 6 Plus
✓ Bespaar tot 70% t.o.v. de nieuwprijs
✓ Altijd een simlockvrije iPhone 6 Plus
✓ Duurzame ‘groene’ keuze
✓ Standaard in A-grade (geen tot minimale gebruikerssporen)

Waarom kies jij voor iSarkis.nl?

iSarkis bestaat al ruim 20 jaar en is in Almelo en omstreken bekend als dé specialist in iPhone, smartphone, mobiele telefoons, computers, laptops en tablet reparaties. Wij zijn in staat om op een vlotte en professionele manier het probleem van jouw toestel vast te stellen en vervolgens deskundig en snel te repareren. Ben je niet op zoek naar een toestel reparatie maar wil je jouw telefoon inruilen? Ook dat kan! Ruil jouw toestel in voor contant geld, of een nieuwer model! Bijvoorbeeld een refurbished iPhone 6 Plus!

Bestellen bij Isarkis betekent dat je profiteert van onder andere:

✓ Gratis verzending
✓ Vandaag besteld, is morgen in huis
✓ Vergelijk, bestel en krijg altijd de beste deal.
✓ 24 maanden garantie
✓ Gratis technische helpdesk

Bekijk ook onze andere refurbished modellen:

 iPhone SE
– iPhone 6S
iPhone 7 Plus
– iPhone 8
– iPhone 8 Plus

Wat is een refurbished iPhone eigenlijk?

Een gereviseerde iPhone is een iPhone, die over het algemeen wordt ingeleverd wanneer mensen een nieuw toestel hebben. Deze iPhones zijn vaak nog gewoon in top conditie. Sommige gereviseerde iPhones worden ook aangeboden als “pre-owned” of “reconditioned”. Dit zijn allemaal onderling verwisselbare termen die hetzelfde beschrijven. Al deze voorwaarden betekenen dat iemand de iPhone eerder heeft gekocht en vervolgens terugkeert naar Apple, provider of verkoper. Meestal is er niks mis met gerenoveerde telefoons nog voordat ze “opgeknapt” waren; de persoon heeft misschien gewoon besloten dat ze de mobiele telefoon niet wilde.

Op de Isarkis website vind je de iPhone 6 Plus in verschillende kleuren en opslagruimtes. Kies jouw gewenste toestel en bestel direct online. Voor 18en bestellen betekent dat je het toestel al de volgende dag zonder verzendkosten thuisbezorgd krijgt!