Toont alle 23 resultaten

De iPhone 6S

De iPhone 6S is de opvolger van de iPhone 6 en verschilt qua uiterlijk vrijwel niet, wel is er een nieuwe kleur beschikbaar: roségoud. Er zijn een aantal interne verbeteringen toegepast, waaronder de processor. Het uiterlijk ziet er net als de iPhone 6 verzorgd uit en alle knopjes zijn nog steeds hetzelfde. Wel heeft de iPhone 6s een 3D functie in het scherm, waarbij u bepaalde apps kunt besturen in 3D. De iPhone 6S heeft een 12 megapixel achtercamera. Apple probeert bij iedere nieuwe versie de smartphone weer net iets sterker en beter te maken, maar net als bij de oudere uitvoeringen van de iPhone blijft de kans op een kapot scherm of een ander defect aanwezig. Voor de doe-het-zelvers hebben we bij iSarkis.nl een ruim aanbod van iPhone 6S onderdelen beschikbaar in de webshop. Tegenwoordig zijn er vele tutorials te vinden op het internet over hoe bijvoorbeeld een iPhone 6S scherm vervangen moet worden en dit gebeurt ook steeds vaker zelf. Wilt u uw smartphone toch liever laten repareren door een gecertificeerde monteur, dan is dit ook mogelijk bij iSarkis.

Ruim aanbod aan iPhone 6S onderdelen

In de webshop van iSarkis bent u op de juiste plek als u op zoek bent naar een groot aanbod van iPhone 6S onderdelen. We hebben onder andere iPhone 6S LCD schermen, dock connectors, batterijen en camera’s. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw toestel bij ons te laten repareren. De specialisten van iSarkis.nl hebben jarenlange ervaring met het repareren van iPhone toestellen en andere smartphones of tablets.

Blijf in contact met iSarkis

Als u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws kunt u zich aanmelden op onze nieuwsbrief. Ook kunt u ons volgen op facebook. Als u vragen heeft kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0546-433709, ook kunt u ons een email sturen. Neemt u liever contact op via WhatsApp dan is dit ook mogelijk via nummer 06-16898901. Stel een vraag en ontvang snel een duidelijk antwoord!