Toont alle 21 resultaten

De iPhone 6S Plus

De iPhone 6S en de iPhone 6S Plus zijn tegelijk gepresenteerd aan het publiek, voor de tijd van de lancering is er al wel wat informatie gelekt over de nieuwe iPhone. Natuurlijk zijn er ook nog een aantal verbeteringen die de iPhone 6S plus zo goed maakt. De nieuwe iPhone heeft een verbeterde camera waardoor de kwaliteit van foto’s omhoog gaat. Dit is nog niet alles, zo is de accu ook verbeterd en kan deze nu langer mee. Doordat de nieuwe iPhone 6S en 6S Plus uit zijn gekomen, zijn er ook nieuwe onderdelen voor deze iPhone beschikbaar, zo kan de iPhone ook worden gerepareerd als deze kapot gaat, dit kan helaas nog weleens gebeuren.

iPhone 6S Plus onderdelen online verkrijgbaar

Het kan voorkomen dat er een component defect raakt doordat u de iPhone laat vallen. Gelukkig zijn er verschillende onderdelen online te verkrijgen die u kunt bestellen en zo kunt u zelf uw iPhone 6S Plus weer repareren. In onze webshop vindt u deze onderdelen en accessoires om dit goed uit te kunnen voeren. Heeft u nou liever dat dit professioneel wordt uitgevoerd, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een afspraak, dan wordt uw iPhone gerepareerd door onze ervaren medewerkers.

iPhone 6S Plus reparatie bij iSarkis

Met of zonder afspraak, in de winkel van iSarkis kunt u altijd terecht voor de reparatie van uw iPhone. Iedere iPhone kan bij ons weer zo goed als nieuw worden gemaakt en dat voor de scherpste prijzen. Wilt u nou op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Wilt u meer informatie over onze reparatieservice of over de producten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen en wij helpen u dan graag verder.