Toont alle 24 resultaten

De Apple iPhone 7

Op 7 september 2016 zijn de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus gepresenteerd door de bestuursvoorzitter van Apple, dit gebeurde in San Francisco. Iedere keer als er een nieuwe iPhone werd gepresenteerd waren er veel geïnteresseerden bij, dat was dit jaar ook weer zo. Tijdens de release van de iPhone 7 werd er gesproken over de specificaties van de nieuwste iPhone. Ook is er een nieuwe versie van de Apple Watch aangekondigd, deze komt 16 september op de markt.

Er zijn natuurlijk een aantal verbeteringen toegepast aan de iPhone 7 ten opzichte van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Het eerste wat meteen opvalt aan de nieuwe iPhone is dat deze geen koptelefoon ingang meer heeft. Bij de iPhone 7 kan er nu draadloos muziek worden geluisterd met de speciale earpods van Apple, wilt u nou gewoon uw andere oordopjes nog kunnen gebruiken dan kan dit ook. Er zit een speciale adapter bij die kan worden aangesloten op de iPhone 7 en hier kan dan een koptelefoon naar keuze op worden aangesloten. De iPhone 7 is de eerste waterbestendige smartphone van Apple. De camera is ook verbeterd en de flitser is sterker geworden, de kwaliteit van de foto’s die u maakt gaat hierdoor ook omhoog. Hiernaast kan het scherm feller worden ingesteld, zo hebt u beter zicht als u in de zon bent.

iPhone 7 onderdelen bestellen

De Apple iPhone 7 is niet onbreekbaar, zo kan ook de iPhone 7 kapot gaan of een onderdeel ervan kan defect raken. Voor nieuwe onderdelen voor de iPhone 7 kunt u terecht bij iSarkis.nl, hier vindt u onderdelen en handige accessoires om uw iPhone te kunnen repareren en deze er weer zo goed als nieuw uit te laten zien. Naast onderdelen van de iPhone 7 vindt u in onze webshop ook onderdelen voor de andere uitvoeringen van de iPhone en onderdelen voor andere Apple modellen. Bekijk het complete aanbod in onze webshop en bestel het eenvoudig online!

iPhone laten repareren bij iSarkis

Wilt u uw iPhone niet zelf repareren met de onderdelen in ons assortiment, dan kunt u deze gerust langsbrengen en de specialisten van iSarkis.nl repareren het dan voor u. Doordat zij jarenlange ervaring hebben op dit gebied kunnen zij alles voor u repareren, van iPhone schermen tot speakers en andere onderdelen. Voor een afspraak kunt u ons altijd bellen, ook kunt u zonder afspraak bij ons langskomen in onze winkel aan de Nieuwstraat 64 te Almelo.