Toont alle 21 resultaten

De iPhone 7 Plus

De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus zijn beide op 7 september 2016 gepresenteerd aan het publiek, voor de tijd van de lancering is er al wel wat informatie gelekt over de nieuwe iPhone. Zo was al bekend dat er een hele grote verandering kwam in de iPhone reeks. De iPhone 7 plus is namelijk de eerste iPhone die waterbestendig is, dit komt door de sterke behuizing die er nu omheen zit. Door deze verbetering zal de reparatie voor waterschade flink afnemen.

Natuurlijk zijn er ook nog een aantal andere verbeteringen die de iPhone 7 plus zo goed maakt. De nieuwe iPhone heeft een andere home knop, een verbeterde camera, de camera heeft namelijk een dubbele lens waardoor de kwaliteit van foto’s omhoog gaat. De audio uitgang poort is weggehaald bij de iPhone 7 plus, hiervoor kunt u nu gebruik maken van draadloze earpods. Dit is nog niet alles, zo is de accu ook verbeterd en kan deze nu langer mee. Doordat de nieuwe iPhone 7 en 7 Plus uit zijn gekomen, zijn er ook nieuwe onderdelen voor deze iPhone beschikbaar, zo kan de iPhone ook worden gerepareerd als deze kapot gaat, dit kan helaas nog wel steeds gebeuren.

<h2>iPhone 7 Plus onderdelen online verkrijgbaar</h2>

De iPhone 7 Plus is natuurlijk nog heel nieuw, hierdoor kan het nog wel even duren voordat er een onderdeel defect raakt. Het kan wel voorkomen dat er toch iets kapot gaat doordat u de iPhone laat vallen of dat er iets anders mis is met uw iPhone. Gelukkig zijn er verschillende onderdelen online te verkrijgen die u kunt bestellen en zo kunt u zelf uw iPhone weer repareren. In onze webshop vindt u deze onderdelen en accessoires om dit goed uit te kunnen voeren. Heeft u nou liever dat dit professioneel wordt uitgevoerd, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een afspraak, dan wordt uw iPhone gerepareerd door onze ervaren medewerkers.

<h2>iPhone 7 Plus reparatie bij iSarkis</h2>

Met of zonder afspraak, in de winkel van iSarkis.nl kunt u altijd terecht voor de reparatie van uw iPhone. Iedere iPhone kan bij ons weer zo goed als nieuw worden gemaakt en dat voor de scherpste prijzen. Wilt u nou op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Wilt u meer informatie over onze reparatieservice of over de producten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen en wij helpen u dan graag verder.