Toont alle 8 resultaten

Refurbished iPhone 7 kopen

De iPhone 7 werd onthuld op 7 september 2016. Qua uiterlijk verschilt deze versie weinig met zijn voorganger de iPhone 6s. Qua prestaties was het echter weer een grote vooruitgang! Het toestel is waterdicht en heeft uitmuntende prestaties door de Apple A10 Fusion-processor, M10-coprocessor en een snellere grafische chip. Ook de camera van het de iPhone 7 is aanzienlijk beter dan alle voorgangers.

Helaas is een nieuwe iPhone 7 tot op heden nog steeds aan flinke investering. Het aanschaffen van een refurbished iPhone 7 biedt je de oplossing!

iSarkis levert uitsluitend refurbished iPhone toestellen welke technisch in uitstekende conditie zijn en welke net zo goed presteren als een gloednieuwe iPhone. Het enige verschil is de zeer aantrekkelijke prijs! Kies jij voor goud, zilver, zwart of misschien juist rosé?

Voordelen refurbished iPhone 7

✓ Altijd 2 jaar garantie op je iPhone 7
✓ Bespaar tot 70% t.o.v. de nieuwprijs
✓ Altijd een simlockvrije iPhone 7
✓ Duurzame ‘groene’ keuze
✓ Standaard in A-grade (geen tot minimale gebruikerssporen)

Waarom kies jij voor iSarkis.nl?

iSarkis bestaat al ruim 20 jaar en is in Almelo en omstreken bekend als dé specialist in iPhone, smartphone, mobiele telefoons, computers, laptops en tablet reparaties. Wij zijn in staat om op een vlotte en professionele manier het probleem van jouw toestel vast te stellen en vervolgens deskundig en snel te repareren. Ben je niet op zoek naar een toestel reparatie maar wil je jouw telefoon inruilen? Ook dat kan! Ruil jouw toestel in voor contant geld, of een nieuwer model! Bijvoorbeeld een refurbished iPhone 7!

Bestellen bij Isarkis betekent:

✓ Gratis verzending
✓ Vandaag besteld, is morgen in huis
✓ Vergelijk, bestel en krijg altijd de beste deal.
✓ 24 maanden garantie
✓ Gratis technische helpdesk

Bekijk ook onze andere refurbished modellen:

iPhone SE
iPhone 6
iPhone 6S
iPhone 7 Plus
iPhone 8
iPhone 8 Plus

Wat is een refurbished iPhone eigenlijk?

Een gereviseerde iPhone is een iPhone, die over het algemeen wordt ingeleverd wanneer mensen een nieuw toestel hebben. Deze iPhones zijn vaak nog gewoon in top conditie. Sommige gereviseerde iPhones worden ook aangeboden als “pre-owned” of “reconditioned”. Dit zijn allemaal onderling verwisselbare termen die hetzelfde beschrijven. Al deze voorwaarden betekenen dat iemand de iPhone eerder heeft gekocht en vervolgens terugkeert naar Apple, provider of verkoper. Meestal is er niks mis met gerenoveerde telefoons nog voordat ze “opgeknapt” waren; de persoon heeft misschien gewoon besloten dat ze de mobiele telefoon niet wilde.

Op de Isarkis website vind je de iPhone7 in verschillende kleuren en opslagruimtes. Kies jouw gewenste toestel en bestel direct online. Je krijgt hem doorgaans al de volgende dag zonder verzendkosten thuisbezorgd!