Toont alle 24 resultaten

iPhone 8 onderdelen bestellen bij iSarkis

De iPhone 8, opvolger van de iPhone 7 en is sinds kort op de markt. Op 12 september heeft Apple deze tegelijk met de iPhone 8 Plus en de iPhone X bekend gemaakt. Qua uiterlijk heeft de iPhone 8 niet veel verandering doorgemaakt ten opzichte van de iPhone 7. De iPhone 8 is wel voorzien van een glazen achterkant, dit is vooral gedaan om zo het draadloos opladen te verbeteren. Ook aan de binnenkant is de iPhone 8 wel wat veranderd. Zo is deze Apple smartphone weer een stukje sneller en heeft deze een verbeterde camera gekregen. Hoewel de iPhone 8 nog nieuw is, kan het in de loop van de tijd altijd gebeuren dat deze kapot gaat. Het kan een onderdeel aan de binnenkant zijn, maar het kan ook het scherm van de iPhone 8 zijn waar bijvoorbeeld een barst in is gekomen. Wilt u eenvoudig zelf een onderdeel vervangen, dan kunt u bij iSarkis.nl onderdelen voor de iPhone 8 kopen.

Uitstekende kwaliteit iPhone 8 scherm en meer onderdelen

Bent u op zoek naar goede onderdelen voor jouw iPhone 8? Dan bent u bij iSarkis.nl aan het juiste adres. In onze webshop vindt u diverse onderdelen voor de iPhone 8 die uzelf eenvoudig kunt vervangen met behulp van onze handige tools. Zo kunt u bijvoorbeeld een nieuwe camera bestellen of als u schroefjes nodig hebt, kunt u deze ook in onze webshop vinden. Daarnaast hebben we nog meer onderdelen zoals een iPhone 8 scherm om zo uw iPhone 8 weer werkend en als nieuw te maken. De onderdelen van een goede kwaliteit waardoor deze weer lang mee gaan en uw iPhone 8 goed werkend blijft. Vertrouwd u uzelf nou niet helemaal met het maken van uw eigen iPhone, kom dan gerust langs voor de reparatie. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en kunnen uw iPhone 8 weer helemaal als nieuw maken en dat voor de scherpste tarieven.

Smartphone onderdelen kopen in onze webshop

Onderdelen voor de iPhone 8 kunt u heel eenvoudig online bestellen in onze gebruiksvriendelijke webshop. Deze onderdelen hebt u al in huis voor de scherpste prijzen en door onze snelle levering ontvangt u deze ook al snel in huis. U kunt dus bij ons terecht voor de juiste iPhone 8 onderdelen, maar daarnaast hebben we ook een ruim aanbod aan onderdelen voor andere smartphones. Zo vindt u hier onder andere onderdelen voor smartphones van Samsung, HTC en Sony. Voor vragen over een van onze producten of over onze Telefoon Reparatie Service, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en ook voorzien wij u maar al te graag van het juiste advies. U kunt ook gerust bij ons langskomen in de winkel in Almelo voor vragen of voor de reparatie van uw smartphone!