iPhone Reparatie Almelo

Voor de iPhone Reparatie van uw smartphone zit u goed bij iSarkis in Almelo. Ons vakkundig personeel is gespecialiseerd in het repareren van verschillende Apple producten, binnen 30 minuten, terwijl u wacht onder het genot van een kop koffie. Kies hierboven uw toestel en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Staat de reparatie van uw toestel hier niet tussen? Neem dan contact met ons op en dan helpen wij u gegarandeerd verder.

iSarkis: Specialist in Apple iPhone Reparatie Almelo

Zoekt u een betaalbare reparatie in Almelo voor uw toestel? Bij iSarkis zit u op de juiste plek. Bij iSarkis zijn de deskundigen gespecialiseerd in het repareren van Apple toestellen. Wij repareren uw Apple toestel binnen circa. 30 minuten, of het nu gaat om het scherm, accu, camera, speakers of een andere defect. U kunt bij ons terecht voor service en onderhoud aan al uw Apple producten. Denk hierbij aan de iPhone, iPad, iPod, Macbook en iMac. Wij stellen middels een professionele manier het probleem of defect vast aan uw toestel en repareren het vervolgens snel en op een deskundige werkwijze.

Klaar-terwijl-u-wacht-service in Almelo!

Het is natuurlijk heel vervelend als uw iPhone niet meer werkt. Bij iSarkis zijn wij zeer transparant over onze werkwijze. Wij geven aan wat het probleem is, hoe wij dit voor u gaan oplossen en wat de kosten zijn voor uw Apple reparatie. Bij iSarkis zijn de kwalitatieve onderdelen voor de reparatie veelvuldig op voorraad. Hierdoor kunnen wij snel aan de slag met uw toestel, terwijl u wacht onder het genot van een kop koffie. Hierdoor verlaat u iSarkis binnen 20 tot 30 minuten, met een goedwerkende toestel!

iSarkis is Lid van Techniek Nederland

Daarom kiest u voor iSarkis. Wij zijn een erkend reparatiebedrijf dat werkt volgens de Erkenningsregeling Elektrotechnische Reparatiebedrijven van Techniek Nederland. Deze onafhankelijke regeling biedt u de zekerheid dat uw reparatie in goede handen is. De Erkenningsregeling Elektrotechnische Reparatiebedrijven is exclusief voor leden die aangesloten zijn bij Techniek Nederland. Voordat het team van iSarkis uw reparatie snel en vakkundig uitvoert, wordt eerst gekeken naar zaken zoals de economische waarde van het apparaat en de duurzaamheid inzake de juiste balancering tussen repareren en vervanging. Met de duidelijke reparatie- en garantievoorwaarden die iSarkis hanteert, weet u zeker dat uw product in goede handen is én dat de reparatie financieel verantwoord is.

Garantie na reparatie

Mocht uw reparatie toch niet aan uw wensen voldoen, dan heeft u recht op een garantie. iSarkis kiest voor de hoogste kwaliteit onderdelen, zodat wij u de optimale service kunnen aanbieden. Hierdoor durven wij op elke reparatie van Apple 12 maanden garantie te geven.

Veelvoorkomende iPhone Reparaties

Hoe maakt u een afspraak in Almelo

Na het kiezen van de gewenste reparatie voor uw toestel, krijgt u gelijk te zien wat de kosten zijn van de reparatie. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent. Vervolgens kunt u zelf online een afspraak inplannen. Wilt u liever iemand spreken? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0546-433709, tevens kunt u gebruik maken van onze Live-Chat, WhatsApp en Facebook-Messenger. Onze deskundigen helpen u graag verder.

Haal en breng service

Laat u een reparatie uitvoeren door iSarkis dan kan het toestel bij u thuis of op het werk worden opgehaald. Bij aankomst in ons reparatiecentrum wordt uw telefoon, tablet of laptop direct gerepareerd. Na de reparatie wordt uw toestel netjes verpakt in een doos. Het pakket zal verzekerd en aangetekend (incl. track&trace) worden afgeleverd bij u. Klik hier voor meer informatie over onze opstuur service.