Toont alle 8 resultaten

Refurbished iPhone SE kopen

De iPhone SE verscheen in 2016 en is het goedkoopste model dat Apple ooit uitbracht. SE staat hier voor ‘Special Edition’. De SE heeft een klein en handzaam ontwerp maar beschikt over krachtige specs.

Na het Apple-evenement in 2018 is de productie van de iPhone SE gestopt, waardoor het toestel nu alleen als refurbished te koop is.

iSarkis levert uitsluitend refurbished iPhone toestellen welke technisch in uitstekende conditie zijn en welke net zo goed presteren als een gloednieuwe iPhone. Het enige verschil is de zeer aantrekkelijke prijs! Ga jij voor goud, zilver, zwart of misschien juist rosé?

Voordelen refurbished iPhone SE

✓ Altijd 2 jaar garantie op je iPhone SE
✓ Bespaar tot 70% t.o.v. de nieuwprijs
✓ Altijd een simlockvrije iPhone SE
✓ Duurzame ‘groene’ keuze
✓ Standaard in A-grade (geen tot minimale gebruikerssporen)

Waarom kies jij voor iSarkis.nl?

iSarkis bestaat al ruim 20 jaar en is in Almelo en omstreken bekend als dé specialist in iPhone, smartphone, mobiele telefoons, computers, laptops en tablet reparaties. Wij zijn in staat om op een vlotte en professionele manier het probleem van jouw toestel vast te stellen en vervolgens deskundig en snel te repareren. Ben je niet op zoek naar een toestel reparatie maar wil je jouw telefoon inruilen? Ook dat kan! Ruil jouw toestel in voor contant geld, of een nieuwer model! Bijvoorbeeld een refurbished iPhone SE!

Bij Isarkis staan we voor:

✓ Gratis verzending
✓ Vandaag besteld, is morgen in huis
✓ Vergelijk, bestel en krijg altijd de beste deal.
✓ 24 maanden garantie
✓ Gratis technische helpdesk

Bekijk ook onze andere refurbished modellen:

iPhone 6
iPhone 6S
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 8
iPhone 8 Plus

Wat is een refurbished iPhone eigenlijk?

Een gereviseerde iPhone is een iPhone, die over het algemeen wordt ingeleverd wanneer mensen een nieuw toestel hebben. Deze iPhones zijn vaak nog gewoon in top conditie. Sommige gereviseerde iPhones worden ook aangeboden als “pre-owned” of “reconditioned”. Dit zijn allemaal onderling verwisselbare termen die hetzelfde beschrijven. Al deze voorwaarden betekenen dat iemand de iPhone eerder heeft gekocht en vervolgens terugkeert naar Apple, provider of verkoper. Meestal is er niks mis met gerenoveerde telefoons nog voordat ze “opgeknapt” waren; de persoon heeft misschien gewoon besloten dat ze de mobiele telefoon niet wilde.

Op de Isarkis website vind je de iPhone SE in verschillende kleuren en opslagruimtes. Kies jouw gewenste toestel en bestel direct online. Je krijgt hem doorgaans al de volgende dag zonder verzendkosten thuisbezorgd!