Toont alle 18 resultaten

iPhone X onderdelen kopen | iSarkis.nl

De iPhone X is gepresenteerd op 12 september van het jaar 2017 en is het kroonstuk voor het 10-jarige jubileum van Apple. Deze iPhone is een veelbesproken toestel en dit is dan ook niet voor niets. De iPhone X is een toestel die behoorlijk wat veranderingen heeft doorgemaakt, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Het design van de iPhone X valt gelijk op als u deze in handen hebt, he scherm is namelijk een stuk groter dan bij de vorige modellen. Het scherm is helemaal doorgetrokken en er is nog maar een kleine rand over. Bovenaan de iPhone X is er alleen wat ruimte vrijgelaten voor de selfiecamera en de luidspreker. De iPhone X is van een uitstekende kwaliteit, maar naar enig gebruik kan er altijd een onderdeel kapotgaan. Dit kan komen door het vele gebruik of als deze een hard valt. Bij iSarkis.nl bent u dan aan het juiste adres voor nieuwe onderdelen die u dan zelf kunt vervangen.

iPhone X scherm en meer onderdelen van hoogwaardige kwaliteit

De iPhone X is nog een nieuw toestel, maar het kan altijd voorkomen dat er een onderdeel kapot gaat. Of het nou het scherm van de iPhone X is, of de oplaadconnector, bij iSarkis.nl bent u in ieder geval aan het juiste adres voor deze nieuwe onderdelen. De iPhone X staat bekend om zijn goede camera waarmee u de mooiste foto’s kunt maken. Het kan zomaar gebeuren dat er een barst in de lens komt of in de camera zelf. Hierdoor kunnen er geen goede foto’s meer worden gemaakt en dient een van de twee onderdelen vervangen te worden. Het kan ook zijn dat uw scherm kapot is, dan kunt u bij ons een nieuw iPhone X scherm kopen. U kunt voor de andere onderdelen ook terecht bij iSarkis.nl en u kunt deze zelf eenvoudig vervangen. Vertrouwt u het niet om het zelf te doen, dan kunt u ook altijd bij ons terecht voor de reparatie. Ons reparatieteam neemt uw iPhone X dan onderhanden en levert deze weer als nieuw bij u aan.

iPhone onderdelen voor de scherpste prijzen

Voor de iPhone X vindt u in de webshop van iSarkis.nl verschillende onderdelen. Daarnaast hebben we ook handige tools om zo zelf de onderdelen eenvoudig te kunnen vervangen. Naast onderdelen voor de iPhone X vindt u hier ook onderdelen voor andere iPhone modellen. Ook hebben we een ruim aanbod aan onderdelen voor smartphones van Samsung, HTC, Sony en meer. Wilt u graag meer informatie over een van onze producten of over onze reparatie service? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan zowel via de mail als telefonisch op het nummer 0546-433709. U kunt ook altijd langskomen in onze winkel in Almelo, hier kunt u uw smartphone ook snel en voordelig laten repareren.