Toont alle 4 resultaten

Refurbished iPhone X kopen

De innovatieve iPhone X (spreek uit iPhone ’10’) werd in 2017 door Apple geintroduceerd. Met het gloednieuwe en strakke design, dubbele camera, oled-scherm en Face ID zette Apple een nieuwe standaard neer. Helaas is een nieuwe iPhone X voor veel mensen nog steeds te prijzig. Het kopen van een refurbished iPhone is dan een mooie oplossing!

Bij iSarkis zijn de refurbished iPhones X technisch altijd in uitmuntende conditie en presteren ze net zo goed als een nieuwe iPhone X. Met natuurlijk het grote verschil dat deze aanzienlijk goedkoper zijn!

Voordelen refurbished iPhone X

✓ Altijd 2 jaar garantie op je iPhone X
✓ Bespaar tot 70% t.o.v. de nieuwprijs
✓ Altijd een simlockvrije iPhone X
✓ Duurzame ‘groene’ keuze
✓ Standaard in A-grade (geen tot minimale gebruikerssporen)

Waarom kies jij voor iSarkis.nl?

iSarkis bestaat al ruim 20 jaar en is in Almelo en omstreken bekend als dé specialist in iPhone, smartphone, mobiele telefoons, computers, laptops en tablet reparaties. Wij zijn in staat om op een vlotte en professionele manier het probleem van jouw toestel vast te stellen en vervolgens deskundig en snel te repareren. Ben je niet op zoek naar een toestel reparatie maar wil je jouw telefoon inruilen? Ook dat kan! Ruil jouw toestel in voor contant geld, of een nieuwer model! Bijvoorbeeld een refurbished iPhone X!

De voordelen van bestellen bij iSarkis? Die vind je hieronder

✓ Gratis verzending
✓ Vandaag besteld, is morgen in huis
✓ Vergelijk, bestel en krijg altijd de beste deal.
✓ 24 maanden garantie
✓ Gratis technische helpdesk

In de categorie refurbished iPhones hebben wij naast de Iphone X de volgende toestellen in ons assortiment:

iPhone SE
iPhone 6
iPhone 6S
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 8
iPhone 8 Plus

Wat is een refurbished iPhone eigenlijk?

Een gereviseerde iPhone is een iPhone, die over het algemeen wordt ingeleverd wanneer mensen een nieuw toestel hebben. Deze iPhones zijn vaak nog gewoon in top conditie. Sommige gereviseerde iPhones worden ook aangeboden als “pre-owned” of “reconditioned”. Dit zijn allemaal onderling verwisselbare termen die hetzelfde beschrijven. Al deze voorwaarden betekenen dat iemand de iPhone eerder heeft gekocht en vervolgens terugkeert naar Apple, provider of verkoper. Meestal is er niks mis met gerenoveerde telefoons nog voordat ze “opgeknapt” waren; de persoon heeft misschien gewoon besloten dat ze de mobiele telefoon niet wilde.

Op onze website vind je de iPhone X in verschillende kleuren en opslagruimtes. Kies jouw gewenste toestel en betsel direct online. We zorgen dat je hem snel in huis hebt!