Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:59 u worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

iSarkis hanteert geen portokosten voor standaard leveringen. Tijdens het bestellen heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit de volgende verzendopties:

Brievenbuspakket. 

Bestelling gratis thuisgeleverd en zorgvuldig ingepakt in een brievenbus doos. Voor 17:59u besteld morgen in huis.

Verzending met track & trace.

Pakket met een volgnummer. Bestelling binnen één dag thuis geleverd met een tracking-nummer. Deze methode kost €4,95 bij bestellingen met een totaalwaarde lager dan €75,-
Deze verzendmethode is gratis bij bij besteding boven €75,-

Afhalen winkel Almelo.

Kom langs in onze winkel! Haal uw bestelling en een bakje koffie gratis op in onze winkel.

iSarkis
Nieuwstraat 64
7605AG Almelo
ma t/m za. 09:00 tot 18:00

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

PostNL