Toont alle 10 resultaten

Reparatie Apple iPhone 5S

Wanneer u uw Apple iPhone 5S per ongeluk heeft laten vallen dan is dat natuurlijk erg vervelend. Wij snappen dit. Bij ons kunt u uw Apple iPhone 5S laten repareren. Of het nu gaat om het scherm, accu of de camera; wij maken uw toestel weer als nieuw. Uw Apple iPhone 5S wordt gerepareerd terwijl u een lekker kop koffie drinkt.

Veelvoorkomende iPhone 5S Reparaties

Waarom kiest u voor iSarkis.nl?

• 20 jaar ervaring
• Beste kwaliteit (A+ of Origineel)
• Klaar-terwijl-u-wacht service
• Gecertificeerde monteurs
• Standaard 6 maanden garantie

Voor een scherpe prijs uw Apple iPhone 5S laten repareren

De meeste smartphones zijn niet tegen vallen beschermd en na lang gebruik van de Apple iPhone 5S kan zijn dat er onderdelen zijn die het minder gaan doen of die het zelfs helemaal niet meer doen. De Apple iPhone 5S gaat helaas niet voor altijd mee, maar gelukkig kunnen wij van iSarkis.nl de levensduur van uw iPhone wel verlengen. Ons team van vakkundige monteurs kunnen bijna iedere Apple iPhone 5S voor u repareren, of het nou het scherm is, de accu, de camera of een ander onderdeel, uw iPhone wordt weer zo goed als nieuw gemaakt. Hierboven vindt u onze tarieven voor de reparatie van uw Apple iPhone 5S. Bij de meeste reparatiegevallen wordt uw Apple iPhone 5S gerepareerd terwijl u wacht.

Een uitstekende reparatieservice

Als uw mobiele telefoon kapot gaat wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk weer wordt gerepareerd, dit is bij iSarkis.nl mogelijk en zelfs zonder afspraak. U kunt bij ons langskomen in de winkel aan de Nieuwstraat 64 in Almelo, of u nou een afspraak heeft gemaakt of niet. Na de reparatie heeft u nog 3 maanden garantie op de onderdelen die vervangen zijn. Is uw Apple iPhone 5S niet meer te repareren dan brengen wij geen kosten in rekening. Heeft u vragen over onze reparatieservice, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.