Toont alle 10 resultaten

Reparatie Apple iPhone 6

Wanneer u uw Apple iPhone 6 per ongeluk heeft laten vallen dan is dat natuurlijk erg vervelend. Wij snappen dit. Bij ons kunt u uw Apple iPhone 6 laten repareren. Of het nu gaat om het scherm, accu of de camera; wij maken uw toestel weer als nieuw. Uw Apple iPhone 6 wordt gerepareerd terwijl u een lekker kop koffie drinkt.

Veelvoorkomende iPhone 6 Reparaties

Waarom kiest u voor iSarkis.nl?

• 20 jaar ervaring
• Beste kwaliteit (A+ of Origineel)
• Klaar-terwijl-u-wacht service
• Gecertificeerde monteurs
• Standaard 6 maanden garantie

Voor een scherpe prijs uw Apple iPhone 6 laten repareren

De meeste smartphones zijn niet tegen vallen beschermd en na lang gebruik van de Apple iPhone 6 kan zijn dat er onderdelen zijn die het minder gaan doen of die het zelfs helemaal niet meer doen. De Apple iPhone 6 gaat helaas niet voor altijd mee, maar gelukkig kunnen wij van iSarkis.nl de levensduur van uw iPhone wel verlengen. Ons team van vakkundige monteurs kunnen bijna iedere Apple iPhone 6 voor u repareren, of het nou het scherm is, de accu, de camera of een ander onderdeel, uw iPhone wordt weer zo goed als nieuw gemaakt. Hierboven vindt u onze tarieven voor de reparatie van uw Apple iPhone 6. Bij de meeste reparatiegevallen wordt uw Apple iPhone 6 gerepareerd terwijl u wacht.

Een uitstekende reparatieservice

Als uw mobiele telefoon kapot gaat wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk weer wordt gerepareerd, dit is bij iSarkis.nl mogelijk en zelfs zonder afspraak. U kunt bij ons langskomen in de winkel aan de Nieuwstraat 64 in Almelo, of u nou een afspraak heeft gemaakt of niet. Na de reparatie heeft u nog 3 maanden garantie op de onderdelen die vervangen zijn. Is uw Apple iPhone 6 niet meer te repareren dan brengen wij geen kosten in rekening. Heeft u vragen over onze reparatieservice, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.