Toont alle 16 resultaten

‘Galaxy’: Samsungs meest succesvolste smartphone reeks!

De Samsung Galaxy reeks bestaat inmiddels uit 41 verschillende mobiele telefoons en is de meest succesvolste smartphone reeks van Samsung. De eerste mobiel uit deze reeks die uitgebracht werd door het Koreaanse merk (Samsung) was de Samsung i7500 Galaxy, meestal kortweg ‘Samsung Galaxy’ genoemd. Deze smartphone die in 2009 uitgebracht was de eerste mobiel van Samsung die gebruik maakte van het opensource-besturingssysteem Android en was het begin van de Galaxy serie. De Samsung Galaxy S5 werd uitgebracht in 2014 en was net als met zijn voorloper de S4, een evolutie op het model van het jaar daarvoor. Samsung legde de nadruk vooral op het design van het toestel, zo is de smartphone erg stevig, bevat een geribbelde achterkant en een IP67 certificering. Dit houdt in dat de mobiel stof- en waterdicht is. Naast deze veranderingen in het design bevat dit model ook verschillende nieuwe beveiligingsmogelijkheden zoals een vingerafdrukscanner.

Alle puzzelstukjes van de Galaxy S5

De Samsung Galaxy S5 bestaat uit veel verschillende onderdelen, natuurlijk zijn deze onderdelen niet allemaal gemaakt van het sterkste materiaal dat er is. Nu kan het zijn dat tijdens het gebruik van de smartphone een onderdeel kapot gaat, wanneer dit gebeurt kunt u al snel geneigd zijn om de telefoon naar een reparateur te brengen met hoge kosten. Dit is natuurlijk zonde van uw geld en daarom kunt u bij iSarkis.nl alle Samsung onderdelen voor uw mobiel gemakkelijk bestellen tegen een scherpe prijs. Naast de onderdelen bieden wij ook een groot aantal verschillende soorten tools aan waardoor het installeren of vervangen van deze onderdelen een eitje wordt.

Smartphone onderdelen online bestellen

Het assortiment van iSarkis.nl geeft u een ruime keuze aan verschillende producten voor uw telefoon of tablet. Zo kunt u bij ons alle onderdelen voor uw smartphone makkelijk online bestellen voor een scherpe prijs, de betaalmethodes waar u gebruik van kunt maken zijn iDeal, Paypal en overschrijving via de bank. Wilt u uw bestelling annuleren of uw product retour sturen omdat u het verkeerde onderdeel hebt ontvangen of om een andere reden? Dan heeft u het kunt u, uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren zonder hierbij een reden op te geven, na annuleren heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour op te sturen naar iSarkis.nl en u ontvangt dan het volledige orderbedrag incl. verzendkosten gecrediteerd. Dus bekijk snel ons online assortiment voor al uw smartphone onderdelen!