Toont alle 17 resultaten

Goede onderdelen voor de Samsung Galaxy S6 Edge | iSarkis.nl

Sinds 10 april 2015 is de Samsung Galaxy S6 Edge verkrijgbaar in Nederland. Het toestel lijkt veel op zijn voorgangers, maar bij de Galaxy S6 hebben ze ervoor gekozen om toch wat extra’s mee te geven. Er zijn nieuwe eigenschappen en specificaties bijgekomen, zo is de unibody nu van metaal en niet meer van plastic. De S6 Edge heeft nog een unieke toevoeging, zo is het scherm aan beide kanten gebogen en loopt het dus door. Deze smartphone beschikt over een 16 megapixel camera, hierdoor kan het heldere en goede foto’s maken. De Samsung Galaxy S6 Edge is verkrijgbaar in diverse kleuren, zo hebt u ze in het wit, zwart, goud, blauw en groen. Het is erg vervelend als uw smartphone kapot gaat, dit kan komen door een ongeluk of gewoon door het vele gebruik. Gelukkig kunt u dan eenvoudig online nieuwe onderdelen bestellen om zo de Galaxy S6 Edge weer als nieuw te maken. Deze onderdelen vindt u in de webshop van iSarkis.nl voor de beste prijzen en van een goede kwaliteit.

Uw leverancier voor smartphone onderdelen

In het ruime assortiment van iSarkis.nl vindt u diverse onderdelen voor de Samsung Galaxy S6 Edge. Is uw scherm kapot gevallen, dan kunt u bij ons een nieuw scherm bestellen en deze zelf vervangen. Doormiddel van een reparatiekit kunt u eenvoudig zelf het scherm vervangen en uw smartphone weer als nieuw maken. Daarnaast hebben we ook nog screenprotectors, zo kunt u voorkomen dat het scherm opnieuw kapot gaat of beschadigd. Naast onderdelen voor de Samsung Galaxy S6 Edge hebben we ook nog onderdelen voor de andere modellen van de Samsung smartphones. U kunt deze onderdelen eenvoudig online bestellen in onze gebruiksvriendelijke webshop en uw bestelling kunt u ook veilig afrekenen.

Zelf uw smartphone repareren

Door een nieuw onderdeel online te bestellen kunt u zelf uw eigen smartphone repareren. Is het scherm bijvoorbeeld gebarsten dan kunt u een nieuw scherm kopen en deze doormiddel van een handig reparatiekitje vervangen. Vertrouwd u toch niet helemaal op uw eigen technische vaardigheden, dan kunt u uw smartphone ook altijd bij ons laten repareren. Onze vakkundige monteurs kunnen bijna iedere smartphone voor u repareren, waaronder de Samsung Galaxy S6 Edge. Denkt u het nou gewoon zelf te kunnen, bekijk dan snel ons ruime aanbod aan smartphone onderdelen en bestel deze eenvoudig online.