Toont alle 17 resultaten

Onderdelen voor de Samsung S7 Edge | iSarkis.nl

De Samsung S7 Edge is een smartphone die op de markt is gebracht door Samsung Electronics. Deze smartphone is de opvolger van de Samsung S6 en is in maart 2016 gereleaset. De Galaxy S7 Edge is ten opzichte van zijn voorganger op een aantal punten vooruitgegaan. Zo is de camera verbeterd, hierdoor kunnen er scherpere foto’s worden gemaakt en is het toestel stof- en waterbestendig. De Samsung Galaxy S7 Edge heeft een zeer luxe uitstraling. Het unieke aan deze smartphone is dat het scherm doorloopt aan de zijkanten. Deze smartphone is erg populair en wordt dan ook door veel mensen gebruikt. Het kan zijn dat door een ongeluk een onderdeel kapot is gegaan of door het vele gebruik. Gelukkig kunt u dan terecht bij Sarkis-Sat.nl, hier vindt u diverse onderdelen om de Galaxy S7 Edge weer als nieuw te kunnen maken.

De beste Samsung S7 Edge onderdelen online bestellen

In de webshop van iSarkis.nl vindt u diverse smartphone onderdelen, zo ook voor de Samsung Galaxy S7 Edge. Zo hebben we schermen, covers, camera’s, accu’s en andere onderdelen. Deze kunt u eenvoudig online bestellen en dat voor de scherpste prijzen. U kunt gemakkelijk zelf de onderdelen vervangen, toch is dit niet voor iedereen weggelegd. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze reparatie service. Zo weet u zeker dat uw Samsung S7 Edge of andere smartphone goed wordt gerepareerd.

Diverse smartphone onderdelen van topkwaliteit

Naast de onderdelen voor de Samsung Galaxy S7 Edge hebben we ook nog een ruime keuze aan onderdelen voor andere Samsung smartphones. Ook voor de verschillende modellen van de iPhone vindt u diverse onderdelen in onze webshop. U kunt al deze onderdelen gemakkelijk bestellen en veilig online afrekenen doormiddel van onder andere iDeal. U kunt uw smartphone ook laten repareren door een van onze vakkundige monteurs. U kunt zonder afraak langskomen in onze winkel aan de Nieuwstraat 64 in Almelo. Wilt u er zeker van zijn dat uw smartphone dezelfde dag nog wordt gerepareerd, dan kunt u het beste even een afspraak maken. Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen, ook voor andere vragen en opmerkingen kunt u terecht bij onze klantenservice. Bekijk snel ons ruime aanbod aan de beste smartphone onderdelen voor de beste prijs en bestel deze eenvoudig online in onze webshop.