Toont alle 17 resultaten

Onderdelen voor de Samsung Galaxy S7 | iSarkis.nl

De Samsung Galaxy S7 is een smartphone die is geproduceerd door het bekende bedrijf Samsung. Deze smartphone werd in 2016, in de maand februari geïntroduceerd en heeft al een aantal voorgangers gehad. De volledige naam van dit apparaat is de Samsung Galaxy S7 G930. Dit model van de Samsung is erg populair en heeft verschillende specificaties die het toestel zo goed maken. Zo is de Samsung Galaxy S7 waterdicht en er kan ook geen stof in komen. Hierdoor gaat de smartphone langer mee en is deze bestand tegen diverse omstandigheden en eventuele ongelukken. Het toestel is beschikbaar in diverse kleuren, dit zijn onder andere zwart, goud, zilver, roze en wit. De camera van de Galaxy S7 is van een hoogwaardige kwaliteit en heeft 12.0 megapixel. Bent u op zoek naar nieuwe onderdelen voor deze smartphone, dan bent u bij iSarkis.nl aan het juiste adres.

De beste onderdelen voor de Samsung Galaxy S7 online kopen

Het kan altijd gebeuren dat er een onderdeel kapot gaat van de Galaxy S7, dit kan komen door lang gebruik of als deze bijvoorbeeld is gevallen. Gelukkig kunt u dan terecht bij Sarkis-Sat.nl, in onze webshop heeft u een ruime keuze uit diverse onderdelen voor deze smartphones. Zo kunt u heel eenvoudig het juiste onderdeel online bestellen en zelf uw apparaat weer als nieuw maken. Het kan onder andere voorkomen dat de accu van de smartphone erg snel leeg gaat. Deze kunt u dan vervangen door een nieuwe accu en zo gaat uw Galaxy S7 weer een hele tijd mee. Daarnaast hebben we schermen, thuisknoppen, camera’s en meer onderdelen. Doormiddel van onze gebruiksvriendelijke webshop kunt u al deze onderdelen heel eenvoudig online bestellen en veilig afrekenen met onder andere iDeal.

Groot assortiment aan smartphone onderdelen

Naast onderdelen voor de Samsung Galaxy S7 G930, hebben we ook nog een ruim aanbod aan onderdelen voor andere toestellen. Zo hebben we de beste onderdelen voor andere modellen van de Samsung Galaxy, onderdelen voor de iPhone 7en nog veel meer. U kunt zelf eenvoudig de onderdelen vervangen doormiddel van de verschillende hulpmiddelen. Wilt u er nou zeker van zijn dat het gelijk goed gebeurt of bent u zelf niet zo handig hiermee, dan kunt u gebruik maken van onze Telefoon Reparatie Service. Ons team van vakkundig monteurs kunnen veel verschillende smartphones repareren en dat voor de beste tarieven.