Toont alle 17 resultaten

Samsung Galaxy S8+ onderdelen | iSarkis

Samsungs laatste vlaggenschepen zijn de Samsung Galaxy S8 en S8+, deze smartphones zijn vergeleken met hun concurrenten erg uniek. Dit komt onder andere voornamelijk door het nieuwe design dat Samsung heeft toegepast aan de smartphone waardoor deze meer op een scherm lijkt dan op een apparaat met knopjes. De S8+ is samen met de Galaxy S8 uitgebracht echter bevat deze enkele betere onderdelen waardoor de mobiel iets sneller en beter is. Zo heeft de Galaxy S8+ een 6.2 inch (15,7 cm) scherm welke, vergeleken met de S8, groter is. Daarnaast heeft de batterij van de Galaxy S8+ meer inhoud waardoor deze langer mee gaat en dus minder vaak opgeladen hoeft te worden.

Topkwaliteit onderdelen voor de Samsung Galaxy S8+ online bestellen

Wanneer u in bezit bent van een Samsung Galaxy S8+ dan kan het natuurlijk altijd gebeuren dat er een onderdeel kapot gaat. De oorzaak hiervoor kan bijvoorbeeld zijn dat deze mobiel al enige tijd gebruikt is of dat u hem per ongelijk heeft laten vallen. Voor het vervangen van een onderdeel of voor reparatie kunt u dan eenvoudig terecht bij iSarkis, in ons assortiment vindt u allerlei onderdelen voor de Samsung Galaxy S8 Plus. zo vindt u hier een nieuw scherm voor de Samsung Galaxy S8 Plus, een nieuwe accu of een handig reparatie kit. U kunt deze onderdelen door middel van onze gebruiksvriendelijke webshop eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen wanneer u de smartphone zelf wilt gaan repareren. Wij hebben naast de onderdelen voor de Galaxy S8 Plus ook diverse onderdelen zoals schermen en camera’s voor de Galaxy S8 en daarnaast ook handige accessoires.

Uw smartphone zelf repareren of laten repareren

Wanneer u van plan bent om uw smartphone zelf te repareren dan raden wij u aan om bij de desbetreffende onderdelen ook een opening tool te bestellen. Deze tool helpt u bij het veilig openmaken van uw smartphone en het vervangen van de onderdelen zonder dat deze beschadigd raken door het gereedschap. Wilt u hem echter laten repareren door een ervaren monteur dan kunt u gebruik maken van onze reparatie service, bij deze service stuurt u uw smartphone op of komt u deze langsbrengen in onze winkel te Almelo waarna vervolgens een ervaren monteur uw smartphone zal repareren. Doormiddel van ons ruime assortiment kunt u al deze onderdelen heel eenvoudig online bestellen en veilig afrekenen met onder andere iDeal.