Camerabewaking nodig in Almelo, Twente, Overijssel en omstreken?

Of het nu gaat om een woning, onderneming, landgoed of een bedrijventerrein. Uw camerabewakingssysteem zal bij ons als uw installatiepartner in vertrouwde handen zijn.

 • Betrouwbare partner
  We werken volgens de Erkenningsregeling Elektrotechnische Reparatiebedrijven van Techniek Nederland
 • Vakkundig personeel
  20 jaar ervaring in alle soorten camerabewaking
 • Altijd maatwerk
  Eén beveiligingscamera of een compleet systeem? iSarkis levert de beste oplossing voor u!
 • Hoogwaardige kwaliteit
  Wij gebruiken alleen A-merken

Meer weten over camerabewaking?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op

Ik wil meer weten over
Camera beveiliging particulierCamera beveiliging zakelijk

Heeft u een vraag?
Bel ons op 0546-433709

Beoordeling door klanten:
4,5/5 sterren gebaseerd op 79 Google+ reviews.

Uw woning of bedrijf op de juiste manier beveiligd in 3 eenvoudige stappen:

1. Wij komen graag bij u op locatie om de situatie te bekijken
Voordat wij bij u komen installeren komen wij graag vrijblijvend langs om kennis met u te maken en de situatie te bekijken. Zo kunnen we u ook de verschillende modellen bewakingscamera’s laten zien en u de techniek uitleggen.

2. Persoonlijk klantcontact en de situatie leren begrijpen is heel belangrijk voor ons.
Een beveiligingssysteem is immers iets heel persoonlijks en iedereen heeft andere wensen. iSarkis neemt dan ook graag de tijd voor u als klant.

3. U ontvangt een adviesrapport op locatie op maat
Dit bezoek is geheel kosteloos en een extra service die wij als camera installatie bedrijf aan u aanbieden. U maakt gelijk kennis met uw contactpersoon, de persoon waar u in de toekomst met al uw vragen of problemen terecht kunt.

Goed voorbereid een keuze maken?
Vul het formulier in en wij komen langs om u te adviseren

Wij installeren camerabewaking / beveiligingscamera’s in alle deel gemeentes en aangrenzende gemeentes van Almelo, Hengelo, Enschede, Geesteren, Tubbergen, Vriezenveen en omstreken.

iconen-bedrijf

Camerabewaking voor uw bedrijf

Gaat u investeren in een nieuwe beveiligingscamera voor uw bedrijf?
Wij kunnen u helpen met een professionele oplossing.

iSarkis is de expert op het gebied van beveiligingstechnieken. Wij kunnen u helpen met de installatie van een professionele bewakingscamera in Almelo, Hengelo, Enschede of omstreken. Het maakt niet uit of het gaat om één beveiligingscamera of een compleet systeem. Wij komen graag bij u langs om een oplossing te bieden voor uw beveiligingsproblemen.

iconen-woning

Camerabewaking voor uw woonhuis

Uw huis goed beveiligd tegen de laatste inbraaktrends
Wij hebben beveiliging op maat voor ieder woonhuis

Huisbeveiliging wordt steeds belangrijker in Nederland. De inbraak cijfers van 2019 zijn dramatisch! Elke 8,5 minuut vindt er ergens een inbraak plaats in Nederland!

Bij iSarkis is het mogelijk uw beveiliging camera binnen of buiten te laten installeren door onze professionele en gecertificeerde monteurs. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige installatie die voldoet aan alle eisen en kwaliteitsnormen. Dit is erg belangrijk als het gaat om de veiligheid van uw woning. Wij bieden verschillende camera’s aan voor binnen of buiten gebruik. Denk hierbij aan merken zoals Hikvision, Dahua en Amiko.

Heeft u een vraag?
Bel ons op 0546-433709

De veiligheid van uw woning of bedrijf is bij ons in betrouwbare handen

Wanneer u elektrotechnische apparatuur laat installeren dan kiest u voor een professioneel bedrijf, met goed opgeleid personeel, uitstekende service en duidelijke installatie- en garantievoorwaarden.

Wij zijn lid van Techniek Nederland, daarom kiest u voor iSarkis. Wij zijn een erkend reparatiebedrijf dat werkt volgens de Erkenningsregeling Elektrotechnische Reparatiebedrijven van Techniek Nederland. Deze onafhankelijke regeling biedt u de zekerheid dat uw camerabewaking installatie in goede handen is.