Telefoon Reparatie Almelo

Als uw telefoon kapot is dan is dat natuurlijk erg vervelend. Dat snappen wij als geen ander. Het gebruik van uw telefoon of smartphone is inmiddels een belangrijk onderdeel van uw dagelijkse bezigheid. Wanneer u een zakelijk ondernemer bent en een eigen bedrijf heeft dan bent u misschien zelfs afhankelijk van uw telefoon. Immers wilt u 24/7 bereikbaar zijn voor uw klanten. Voor al uw telefoon reparaties in de omgeving van Almelo kunt u bij ons terecht.

Telefoon Reparatie Almelo voor bedrijven

Heeft u problemen met een telefoon van u of een van uw medewerkers? Wij kunnen u helpen met een professionele oplossing.

iSarkis is de expert op het gebied van telefoon reparaties. Wij kunnen uw telefoon snel en goed repareren en werken voor klanten in Almelo, Hengelo, Enschede en omstreken. Wij kunnen alle veelvoorkomende reparaties uitvoeren. Of het nu gaat om het vervangen van een accu of het plaatsen van een compleet nieuw scherm op uw smartphone.

Telefoon Reparatie voor particulieren

Heeft u thuis uw telefoon laten vallen? Wij repareren deze snel en vakkundig

Ook in huis is een ongeluk met uw telefoon zo gebeurd. Loop niet door met een kapot scherm, maar laat hem bij ons repareren door een van onze gecertificeerde monteurs. Wij repareren uw telefoon, smartphone of tablet terwijl u wacht.

Wij zijn gecertificeerd door Techniek Nederland

Alle telefoons en tablets repareren we volgens de eisen van Techniek Nederland. Bij iSarkis zijn we heel transparant over onze werkwijze. We zeggen wat er is, wat we gaan doen en wat de kosten zijn. Op onze website krijgt u al een duidelijk beeld van onze tarieven. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent. Bekijk meer info op de site van Techniek Nederland.

Een greep uit ons zakelijk klantenbestand

Ook zakelijk profiteren van de scherpe tarieven bij iSarkis? Meld uw bedrijf aan!

[gs_logo title=”no” posts=”15″ order=”ASC” mode=”horizontal” speed=”2000″ inf_loop=”1″ ticker=”1″ logo_color=”gray_to_def”]

Neem contact op met onze klantenservice

Volg ons

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties