Refurbished iPhone bij iSarkis

Het kopen van een refurbished iPhone is de oplossing voor de steeds duurder wordende smartphones. Nieuwe iPhones kosten al snel boven de €800,-. Bij iSarkis zijn de refurbished iPhones technisch in top conditie en presteren ze net zo goed als een nieuwe iPhone, met het grote verschil dat deze aanzienlijk minder kosten. Op onze website vind je een breed en divers aanbod van iPhones van verschillende modellen en prijzen. Door ons duidelijke overzicht kun je gemakkelijk kiezen. Kies je voor een iPhone 6, een iPhone 7 of een van onze andere refurbished iPhones? Keuze genoeg!

Voordelen refurbished iPhone

✓ Altijd 2 jaar garantie op je iPhone
✓ Bespaar tot 70% t.o.v. de nieuwprijs
✓ Altijd een simlockvrije iPhone
✓ Duurzame ‘groene’ keuze
✓ Standaard in A-grade (geen tot minimale gebruikerssporen)

Waarom kies jij voor iSarkis.nl?

iSarkis bestaat al ruim 20 jaar en is in Almelo en omstreken bekend als dé specialist in iPhone, smartphone, mobiele telefoons, computers, laptops en tablet reparaties. Wij zijn in staat om op een vlotte en professionele manier het probleem van jouw toestel vast te stellen en vervolgens deskundig en snel te repareren. Ben je niet op zoek naar een toestel reparatie maar wil je jouw telefoon inruilen? Ook dat kan! Ruil jouw toestel in voor contant geld, of een nieuwer model! Wat dacht je bijvoorbeeld van een refurbished iPhone X? Of een refurbished iPhone 8?

De voordelen van bestellen bij iSarkis? Die vind je hieronder

✓ Gratis verzending
✓ Vandaag besteld, is morgen in huis
✓ Vergelijk, bestel en krijg altijd de beste deal.
✓ 24 maanden garantie
✓ Gratis technische helpdesk

In de categorie refurbished iPhones hebben wij de volgende toestellen in ons assortiment:

iPhone SE
iPhone 6
iPhone 6S
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone X

Wat is een refurbished iPhone eigenlijk?

Een gereviseerde iPhone is een iPhone, die over het algemeen wordt ingeleverd wanneer mensen een nieuw toestel hebben. Deze iPhones zijn vaak nog gewoon in top conditie. Sommige gereviseerde iPhones worden ook aangeboden als “pre-owned” of “reconditioned”. Dit zijn allemaal onderling verwisselbare termen die hetzelfde beschrijven. Al deze voorwaarden betekenen dat iemand de iPhone eerder heeft gekocht en vervolgens terugkeert naar Apple, provider of verkoper. Meestal is er niks mis met gerenoveerde telefoons nog voordat ze “opgeknapt” waren; de persoon heeft misschien gewoon besloten dat ze de mobiele telefoon niet wilde.

Bij iSarkis kun jij jouw refurbished iPhone nu voordelig kopen, welke iPhone kies jij?