Telefoon Reparatie Almelo

Bij iSarkis kunt u uw telefoon reparatie door vakkundige specialisten laten uitvoeren, hier kunt u terecht met uw gebarsten scherm, defecte accu, thuisknop, speakers of voor andere defecten aan uw mobiele telefoon! De specialisten kunnen uw smartphone voor u repareren ongeacht het soort merk. Het team van iSarkis in Almelo is gespecialiseerd in het uitvoeren van telefoonreparaties voor de merken Apple, Samsung, Huawei, HTC, Sony, Nokia en Oneplus.
Gebruik onze reparatie calculator om meer informatie over de benodigde telefoon reparatie te ontvangen.

Uw toestel in goede handen

Voordat het team van iSarkis uw telefoon reparatie snel en vakkundig uitvoert, wordt eerst gekeken naar zaken zoals de economische waarde van het apparaat en de duurzaamheid inzake de juiste balancering tussen repareren en vervanging. Met de duidelijke reparatie- en garantievoorwaarden die iSarkis hanteert, weet u zeker dat uw product in goede handen is én dat de reparatie financieel verantwoord is.

Klaar-terwijl-u-wacht-service

Het team van iSarkis levert u een uitstekend werkende telefoon wel binnen 20-30 minuten. Na een kop koffie direct een goed werkend toestel!

Reparatiekosten

De telefoon reparatie Almelo die wij voor u uitvoeren hangt samen met een scherpe en redelijke prijs. In de reputatie-calculator kunt u gemakkelijk uw reparatiekosten berekenen door het merk, model en reparatie te selecteren. Wij bieden een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Garantie

Mocht de telefoon reparatie toch niet aan uw wensen voldoen, heeft u recht op een garantie. Voor Apple toestellen geldt een reparatie garantie bestaande uit 6 maanden. Voor overige merken geldt een garantie van 12 maanden.

Bereikbaarheid

iSarkis is zeer makkelijk te bereiken voor bewoners van zowel Almelo als Hengelo en Enschede. iSarkis is namelijk gevestigd nabij het Centraal Station van Almelo. Daarnaast bevinden er zich parkeerplaatsen in de Nieuwstraat waarin iSarkis is gevestigd. Hiervoor dient u geen parkeerticket te kopen.

Is uw toestel toe aan een telefoonreparatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0546 – 433709 voor vragen of het inplannen van een afspraak. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze Live chat, WhatsApp en Facebook-Messenger. Onze deskundigen helpen u graag verder met uw telefoonreparatie!

iSarkis dé partner voor al uw telecomvraagstukken!

Welk telecomvraagstuk u ook heeft, wij gaan ermee aan de slag. Ons doel is ervoor te zorgen dat u altijd optimaal bereikbaar bent. Wij combineren snelheid met vakkennis en staan voor het leveren van hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden altijd de oplossing die het beste past bij de wensen en behoeften van onze klanten. Wij opereren op zowel de particuliere – en zakelijke markt.

Een greep uit ons zakelijk klantenbestand

Ook zakelijk profiteren van de scherpe tarieven bij iSarkis? Meld uw bedrijf aan!

[gs_logo title=”no” posts=”15″ order=”ASC” mode=”horizontal” speed=”2000″ inf_loop=”1″ ticker=”1″ logo_color=”gray_to_def”]

Neem contact op met onze klantenservice

Volg ons

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties